HTML

Hétköznapokban a csoda, csodában a hétköznapi

Friss topikok

  • csak egy lány.: látom a szaporodással kapcsolatos dolgokat tudod nem lep meg.. (2013.02.07. 21:03)
  • J.A.M.: Marge Simpson mondott valami olyat Lisa Simpsonnak egy probléma megoldása kapcsán, hogy ,jaj kicsi... (2013.02.05. 13:12)
  • Anna Hernádi: @Kata Hernádi: Igyekszem nem sérteni a személyiségi jogaidat, Drága húgom. Arra gondolj, hogy ez a... (2013.02.03. 14:30)
  • J.A.M.: :) (2013.01.16. 21:45)
  • J.A.M.: Első bekezdés :) Öreg halász és a tenger gondolatisága :) Az egyik kedvencem. Utolsó bekezdéshez a... (2013.01.14. 11:14)

Megszállottság

2016.04.05. 22:48 Anna Hernádi

Néha egy gondolat beszökik a fejembe. Mindig tudom, már az első percben, hogy nem átutazóban van, ugyhogy próbálok, úgy tenni, mintha mégis így lenne. 

Meglátok egy reklámot, valaki kimond egy szót, olvasok egy nagyon mély mondatot, ami csak nekem az, és akkor elkezdődik...

Eljátszom a gondolattal, latolgatom a lehetőségeket, aztán megpróbálom félretenni, hogy akkor jol van ez "végig van gondolva, el van döntve", aztán megyek tovább. Ilyenkor furcsák a napok, semmi sem szép és valahogy nem stimmel az, ami azért többnyire szokott, valami motoszkál odabent.

Várom, hogy valaki kitalálja, rákérdezzen, lehetöséget adjon, hogy kimondjam. Az Istenért sem kezdenék bele magamtól. Várok, és a gondolat egyre jobban elharapódzik és màr ő maga is rosszul érzi magát "odabent". Egyre csúnyább és lassan a lehető legrosszabb formát ölti, aztán nem várol tovább.

Megcsonkítva, a lehető legelőnytelenebb formájában hagyom, hogy felszínre törjön, azaz lököm ki magamban, okádom bele a világba. Mint panaszt és vádat sajat magammal szemben. 

#Diplomácia mesterfokon

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://minden-nap-egy-uj-kezdet.blog.hu/api/trackback/id/tr488569512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása