HTML

Hétköznapokban a csoda, csodában a hétköznapi

Friss topikok

  • csak egy lány.: látom a szaporodással kapcsolatos dolgokat tudod nem lep meg.. (2013.02.07. 21:03)
  • J.A.M.: Marge Simpson mondott valami olyat Lisa Simpsonnak egy probléma megoldása kapcsán, hogy ,jaj kicsi... (2013.02.05. 13:12)
  • Anna Hernádi: @Kata Hernádi: Igyekszem nem sérteni a személyiségi jogaidat, Drága húgom. Arra gondolj, hogy ez a... (2013.02.03. 14:30)
  • J.A.M.: :) (2013.01.16. 21:45)
  • J.A.M.: Első bekezdés :) Öreg halász és a tenger gondolatisága :) Az egyik kedvencem. Utolsó bekezdéshez a... (2013.01.14. 11:14)

A lány, aki világgá ment

2016.03.17. 23:10 Anna Hernádi

Ismertem egy lányt. Vidékről jött, szép neve és mégszebb arca volt. Ahogy ő maga is mondta, otthon mindene megvolt. A családja mindig azon volt, hogy semmiben ne szenvedjen hiányt. Lakása, autója, jó munkahelye volt, de 1-2 év után úgy döntött, ez nem elég, azaz nem így. Otthagyott mindent, feljött Pestre, hogy egymaga lehessen és egy kicsit arculcsapja az élet-még, ha ő nem is erre gondolt először.

Egy gyros-büfében dolgoztunk együtt vagy egy hetet. Egy török tulajdonosnál lakott, heti 6 napot dolgozott éjszaka, egyre többet késett, egyszer be is sokalt a nagy szabadságtól és hazament. 

Mikor legközelebb láttam újra ki volt virulva. Soha senkinek az örömének nem örültem még annyira, mint akkor az övének. Annyira akarta a boldogságot és a világ végére is elment volna érte. Ez esetben szó szerinte így is történt: felélesztette a kapcsolatát egy régi ismerősével, gyorsan beleszeretett és indult hozzá Torontóba.

Akkor hátra volt még egy hónap az indulásig, a csuda tudja, hogy valaha elutazott-e vagy még az indulás előtt rájött, hogy az a fiú is a család baràtja, így mégsem őbenne találja majd meg a boldogságát.

Ijesztő így visszagondolni. Nagyon kedveltem azt a lányt, de szántam is. Egyik percben megérintette az eget, a másikban összeomlott, igazi kamasz volt huszonéves létére is. Úton volt, mikor találkotzunk, de szívből kívanom neki, hogy minél hamarabb révbe érjen. Ne máséba, hanem a sajatjába!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://minden-nap-egy-uj-kezdet.blog.hu/api/trackback/id/tr468491402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása